Metode moderne de constuctii

home_explode_1_small_1

Panouri eficiente structurale – ESP

(Efficient Strucutral Panel)

Metoda moderna de constructie care ofera:

Consolidare,Rezistenta la foc, Costuri scazute, Eficienta energetica, Rapiditate in constructie

ESP (Efficient Strucutral Panel) Home ofera clientilor solutii complete in toate sectoarele din industria constructiilor. Panourile ESP sunt produse ideale pt. toate tipurile de cladiri, usor si rapid de utilizat. Panourile ESP reprezinta o alegere ecologica inteleapta, acestea fiind fabricate din materiale care pot fi reciclabile.

Sunt injectate cu spuma la presiune ridicata, fapt ce atribuie constructiei rezistenta la solicitari si la transferul termic.

Panourile ESP se pot folosi ca elemente pt. constructia peretilor, podelelor sau a acoperisurilor sau se pot utiliza ca sistem de constructie in orice tip de climat si zona geografica pentru:

● cladiri rezidentiale

● cladiri comerciale

● cladiri industriale

● cladiri specializate: hoteluri, scoli, spitale, biserici, etc.

Panourile ESP sunt evolutia constructiei traditionale cu schelet din lemn. Structura lor compozita confera o structura portanta excelenta, combinata cu izolatie superioara si un raport rezistenta – greutate impresionant, chiar si in cazul panourilor de mari dimensiuni.

ESP Home va ofera solutia completa de constructie cu panouri ESP care, nu numai ca diminueaza pierderile si efortul depus, ci si depaseste toate regulile de constructie si salveaza energie prin durata de viata indelungata a produsului.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.